Ons verhaal

We geloven dat iedereen toegang moet hebben tot energiezuinige en hoogwaardige verlichting. Onze passie is om milieuvriendelijke ledlampen beschikbaar te maken voor iedereen, zodat mensen kunnen genieten van efficiënte en duurzame verlichtingsopties die zowel kostenbesparend als goed voor de wereld om ons heen.

Dat doen we, al sinds 2013, met trots onder de merknaam Lybardo®.

Producten met een lange levensduur

Doordat wij ons assortiment zelf ontwikkelen en produceren, bieden wij duurzame en betaalbare LED-oplossingen die aan jouw behoeften voldoen. Vanuit ons kantoor in Nederland waarborgen wij de kwaliteit van onze producten, die gemaakt worden door fabrikanten en leveranciers over de hele wereld. We kiezen steeds vaker voor producten met een langere levensduur en al onze producten zijn gecertificeerd voor de Europese markt.

Samenwerken aan een duurzame woon- en werkomgeving

Wij testen elk product zelf voordat we het in onze webshop aanbieden, zodat we klanten kunnen helpen bij het maken van duurzame keuzes voor binnen- en buitenverlichting. Ook wij streven naar duurzaamheid, daarom werken we samen met partners voor CO2-neutrale bezorging en het recyclen van oude materialen, zoals PostNL en Wecycle.