Lybardo®: Your Brand in Modern Day LED

Al ruim tien jaar ontwerpen, produceren en importeren wij vol passie en overgave LED verlichting en verlichtingsaccessoires die niet alleen functioneel en energiebesparend, maar vooral ook eigentijds en uniek zijn.

Lybardo® in een Flits

  • ✓ Hét duurzame en kostenbesparende alternatief
  • ✓ Brede LED-collectie met betrouwbare basics, eigentijdse trendartikelen en een scala aan verlichtingsaccessoires
  • ✓ Gecertificeerd voor de Europese markt
  • ✓ Altijd scherp geprijsd dankzij eigen productie en import
  • ✓ Direct leverbaar uit ruime voorraad
  • Bekijk het complete assortiment Lybardo® op de Official Reseller Webshop www.ledlampenkopen.nu of maak een afspraak om onze showroom in Katwijk (NB.) te bezoeken. Ook ben je van harte uitgenodigd op onze productpresentatie in WoonWijzerWinkel; het energieloket voor verduurzaming en energiebesparing in de regio Rijnmond en Haaglanden.

Herkenbare Series

Het assortiment van Lybardo® bestaat uit verschillende series producten die je kunt afstemmen op jouw persoonlijke situatie. Wil je bijvoorbeeld je woonkamer transformeren in een moderne, sfeervolle ruimte? Vraag onze lichtexperts om je te adviseren bij het vinden van de juiste LED producten en oplossingen om jouw visie werkelijkheid te maken.

We brengen verschillende series uit, die je kunt herkennen aan het label Eco (gewoon goed), Premium (hoogwaardig), Pro (voor intensief gebruik) en Exclusive (bijzonder). Een ‘+’ achter de productnaam betekent vaak extra vermogen. Kwaliteit van alle series is gegarandeerd, prijzen en levenscycli kunnen per serie verschillen.

Focus op Ontwerp en Omgeving

Als duurzame onderneming kiest Lybardo® voor eigentijdse oplossingen door samen te werken met partners op het gebied van CO2 neutrale bezorging en het recyclen van oude materialen.

Multifunctioneel LED

Producten van Lybardo zijn niet alleen energiebesparend en functioneel, maar ook vernieuwend en eigentijds. Functionaliteit en stijl gaan hand in hand door technologische ontwikkelingen te combineren met de nieuwste trends in design. Wij gaan graag de uitdaging aan om te zorgen voor die producten die het beste bij jou passen!

Duurzaam & Eco-Friendly

Als bewuste consument begrijp jij het belang van energiebesparing en milieuvriendelijke oplossingen. Daarom bieden wij jou innovatieve en duurzame LED verlichting die je kunt vertrouwen en die bijdraagt aan een beter milieu. Ook besparen we jou de nodige energie tijdens het aankoopproces en bezorgen we met een vleugje lokale charme rechtstreeks aan jouw voordeur.

Natuurlijk Eigentijds

Wij bieden een breed assortiment eigentijdse LED verlichting van hoge kwaliteit. We ontwikkelen en produceren alles in eigen beheer. Door het verkorten van de totale keten zijn we niet alleen duurzaam bezig, maar zijn we ook het betaalbare alternatief op de markt voor LED verlichting.

Wat mensen zeggen over Lybardo®

“De heldere website met voldoende info over de lichtbronnen, de snelle en correcte levering. Goede prijs en perfecte verpakking van de Lybardo lampen.”

R. Lindemans

via TrustedShops

“Al weer een tijdje in gebruik. Toen vlot geleverd en gelijk geïnstalleerd. Gaat heel eenvoudig met behulp van de Nederlandstalige handleiding. Werkt perfect, is volledig geluidloos en simpel te bedienen. Top product.”

Helenben

via Bol.com

“Ik ben enorm tevreden over deze LED-lampen. Kwalitatief hoogwaardige lampen voor een mooie prijs. Ik kan zelf bepalen hoe vel ze schijnen en de lampen creëren een aangename sfeer in onze woonkamer. Ik raad zowel het product als het bedrijf aan iedereen aan!”

Floyd & Sandy

Via TRUSTPILOT